Забронювати
Як вибрати ресторан для літнього корпоративу?

Як вибрати ресторан для літнього корпоративу?

Кожен співробітник невеликої фірми, державної організації чи великої компанії побував, хоч раз у своєму житті, на такому колективному заході, як корпоратив. Він проводиться з метою покращення іміджу компанії, згуртування трудового колективу, формування корпоративної культури.

Спілкування в неформальній обстановці дозволяє колегам по роботі краще впізнати один одного, побачити у співробітниках не лише фахівців, а живих людей зі своїми дивностями та слабкостями, налагодити контакт із вищим керівництвом. Свято для співробітників організовується начальством як у зимовий, так і в літній періоди.

Ресторан для корпоративу: як вибрати гарний заклад


Щоб відпочинок з робочою командою вдався на славу, необхідно підібрати хороший ресторан із затишною атмосферою, красивим інтер'єром і смачною кухнею.

Організацією корпоративу, пошуком місця дислокації, найчастіше займається помічник керівника, офіс-менеджер компанії, іноді – співробітник із відділу кадрів.


Корпоратив, проведений високому рівні, сприяє поліпшенню сприйняття компанії її співробітниками, розвитку комунікації у колективі. Також він сприяє швидкій адаптації нових працівників, посилює емоційну прив'язку до фірми.


Ресторан для корпоративу не повинен бути надто галасливим, оскільки під час заходу колеги спілкуються один з одним та вищим керівництвом, обговорюють нагальні справи. Під час заходу начальство розповідає про майбутні плани, може відзначити досягнення фахівців, заохотити їх та мотивувати до подальшої плідної роботи.


Вибір, який підходить для корпоративу, ресторану - завдання не з легких. Важливо знайти такий заклад, який сподобається всім співробітникам і не сильно «вдарить по їхній кишені». Слід продумати все до дрібниць, раціонально розрахувати бюджет, щоб від колективного заходу залишилися лише приємні та теплі спогади.

 

Як відбувається бронювання банкетного залу для корпоративу, замовлення столиків, оренда будиночків.

 


Пошуки закладу щодо літнього корпоративу слід розпочинати заздалегідь, щоб у потрібну дату були вільні столики. У літній сезон конкурентність закладів суттєво зростає. Пов'язано це з організацією в даний період великої кількості весільних урочистостей, проведенням випускних вечорів.

Також слід пам'ятати про те, що у вихідні дні наплив людей настільки високий, що не вдається встигнути вчасно забронювати місця. Банкетний зал ресторану, що сподобався, якщо не поспішити, у святковий день може бути замовлений іншою компанією.

 


Місткість ресторану для корпоративу у Києві

 


На корпоративній вечірці кожна запрошена людина має почуватися максимально комфортно. У закладі має бути достатньо вільного простору для проведення застілля, і для танців.

 


Щоб не виникло непорозумінь, адміністрація ресторану заздалегідь повинна уточнити, скільки посадкових місць передбачено в банкетному залі або на літній терасі.

 


У спеку року для проведення корпоративу можна орендувати VIP-будиночок для невеликої компанії. Відмінним варіантом стане ресторан із караоке. Спільний спів сприятиме об'єднанню людей, підняттю настрою, допоможе створити душевну, теплу обстановку, згладить конфліктні моменти та розкриє творчий потенціал колег.

Місце розташування ресторану та наявність паркування

 

 

Дуже важливо, щоб заклад знаходився у зручному місці з гарною транспортною розв'язкою (бажано недалеко від центру міста, метрополітену, зупинки громадського транспорту), оскільки захід може затягтися до пізнього вечора, а гостям доведеться діставатися додому.

 


Так як, запрошені на корпоратив, особи можуть приїхати на авто, необхідно також поцікавитися у керуючого, чи біля ресторану є безкоштовне паркування, чи встановлена на автостоянці система спостереження.

 


Інтер'єр закладу

 


Щоб корпоратив приніс максимум позитивних емоцій, краще знайти заклад зі стильним інтер'єром. Для комфортного проведення часу в колі колег важлива кожна деталь в оформленні банкетного залу - дизайн квадратних метрів, елементи декору приміщення, колір гардин і скатертин, чохлів для стільців і серветок.

 


Вибір ресторанного меню

 


Жоден корпоративний захід не обходиться без застілля. До вибору ресторанного меню потрібно підходити ґрунтовно. Слід визначитися, страви якої кухні бажають бачити гості корпоративу на спільному столі – європейській, українській, кавказькій, японській, французькій, італійській чи традиційній російській. Перелік страв для корпоративних заходів бажано скласти заздалегідь.

 


Не всі люди люблять суші та роли, надто гострі, кавказькі, корейські, китайські страви, тому краще, якщо думки розділилися, віддати перевагу нейтральному, звичному меню. Перед тим, як замовити алкоголь для корпоративу, організатору заходу варто поцікавитися смаковими перевагами колег та керівництва.

 

Які питання слід обговорити з адміністратором ресторану?

 


Також при виборі ресторану в адміністрації закладу необхідно уточнити такі питання:

 

  • чи дозволено приносити із собою алкогольні, безалкогольні напої, торт, цукерки;
  • яка середня вартість замовлення з розрахунку на одну особу;
  • скільки коштує оренда банкетного залу, ВІП-будиночка чи столика на літній терасі;
  • які порції страв подаються до столу;
  • яка форма оплати банкету;
  • чи стягується додаткова плата (відсоток) за обслуговування персоналу;
  • чи можна запустити феєрверк, організувати фотозону на літньому майданчику, запросити діджея і т.д.

 


Також у керівника слід уточнити час закриття закладу, щоб не опинитися в незручній ситуації. Якщо щось не влаштовує обидві сторони, адміністрація ресторану не йде на компроміс, краще пошукати для літнього корпоративу інший заклад. При ухваленні остаточного рішення щодо вибору розважально-ресторанного комплексу потрібно обов'язково порадитися з колегами.

 

Ресторан «ГАЛЕРА» у Києві: найкраще місце для проведення літнього корпоративу

 


Galera Resort - вишуканий ресторан на воді, який, безперечно, відповідатиме вашим уявленням! Святкування літнього корпоративу в готельно-ресторанному комплексі залишить найтепліші спогади та подарує незабутні емоції!

 


Ресторан вражає модним інтер'єром, затишною обстановкою, захоплюючою шоу-програмою, професійним рівнем обслуговування, ексклюзивною, неймовірно смачною європейською, українською кухнею та оригінальною подачею страв. Тут можна провести час насолоду, потанцювати під «живу» музику, смачно і ситно поїсти. У закладі є доступ до безкоштовного Wi-Fi.

 


Основний банкетний зал ресторану «ГАЛЕРА», розрахований на сто місць, оформлений у світлих тонах. На особливу увагу заслуговує дерев'яний матеріал обробки, що надає приміщенню особливої теплоти і затишку.

 


У банкетній зоні розташовані красиві дизайнерські меблі, столи прикрашені квітами. Дизайн банкетного приміщення доповнюють оригінальні світильники та великі панорамні вікна, з яких відкривається мальовничий краєвид на води затоки Дніпра. Столи сервіруються дорогим посудом та столовими приладами.

В оформленні банкетного залу ресторану «Галера» простежуються два стилі – модерн та лофт. Тут можна організувати не тільки корпоративну вечірку, а й фуршет, розрахований на сто сорок осіб.

 


Літній корпоратив можна не лише провести в основному залі закладу. У теплий сезон ідеальним варіантом стане намет, що закривається на терасі біля басейну. На літньому майданчику передбачено місце для пікніка, льотка та кальянна зона, облаштовано танцпол, сцену.

 


Намет може вмістити до ста осіб. Він укомплектований оригінальними плетеними меблями. Якщо фірма має невеликий штат співробітників, для проведення корпоративу краще орендувати будиночок, оформлений у сучасному стилі, що містить вісім гостей або VIP-будиночок з каміном у стилі кантрі, розрахований на компанію з чотирнадцяти осіб.

 


Біля басейну готельно-ресторанного комплексу Galera Resort знаходяться шезлонги, бунгало, працює літній бар, в якому продаються освіжаючі напої та коктейлі. Якщо нема з ким удома залишити дитину і довелося її взяти на корпоратив, виручить дитяча кімната. У ній є все необхідне, щоб розважити чадо, доки батько насолоджується відпочинком у колі колег по роботі.

 


У ресторані можна скласти меню з наступних страв від професійного шеф-кухаря:

 

  • стейк Рибай та соковитого шашлику;
  • люля-кебаба та скумбрії, запеченої на мангалі;
  • тигрових креветок, приготованих на вугіллі, та фреш-салату з лососем темпура та авокадо;
  • закусочних бутербродів із чорною та червоною ікрою;
  • качиною грудки під малиново-манговим соусом та рапанів з грибами та пармезаном;
  • авторських десертів, холодних та гарячих закусок;
  • крафтових сирів та морських делікатесів.

 


Винна карта закладу налічує десятки позицій вин, у тому числі ігристих. У ресторані гостям пропонують замовити також міцний, елітний алкоголь від найкращих виробників. У закладі можна повністю розслабитися і від душі насолодитися приємним вечором. Ресторан «Галера» - найкращий вибір для гостей, які знаються на високій кухні і цінують найвищий, європейський сервіс!