Забронювати
Як вибрати ресторан для великого весілля?

Як вибрати ресторан для великого весілля?

Весілля — дуже важлива, довгоочікувана подія у житті кожної закоханої пари, тому молодята прагнуть організувати урочистий захід якнайкраще. Передвесільний клопіт пов'язаний з вирішенням цілого ряду питань, серед яких — оренда закладу для яскравої незабутньої урочистості.

Як знайти пристойний ресторан для урочистостей після одруження?

 


При виборі ресторану необхідно вивчити актуальні пропозиції від різних закладів, поговорити з адміністрацією, перевірити якість обслуговування, скуштувати кухню.

 


Ресторан для весільного банкету повинен бути красивим, затишним, комфортним для гостей, розташовуватися в зручному місці. Якщо намічається велике весілля, висувається ще одна вимога - місткість.

Важливе значення мають:

  • смачне та різноманітне меню закладу;
  • наявність автомобільного паркування;
  • акуратний, охайний, ввічливий і ввічливий персонал.

Інтер'єр ресторану має відповідати весільній концепції.


Бронювання бенкетного залу для великого весілля

 


Пошуки ресторану для великого весілля потрібно починати спочатку її організації, після того, як визначено день весільної церемонії і складено точний, остаточний список гостей.

 


Потрібно пам'ятати про те, що гарний, недорогий ресторан з бездоганною репутацією та смачною кухнею слід бронювати заздалегідь, оскільки на потрібну дату може бути вільного банкетного залу. Якщо одруження припадає на весняно-літньо-осінній весільний сезон, про вибір та замовлення ресторану слід подбати за півроку.

 


Місце проведення урочистостей

 


Перед тим, як розпочати пошуки ресторанно-розважального комплексу для проведення шлюбного банкету, слід визначитися з бюджетом та кількістю запрошених осіб. Також необхідно добре продумати, де краще організувати весільне свято — у закритому приміщенні, на відкритому повітрі або біля басейну, природної водойми, штучної ставка.

 


Банкетний зал закладу, розрахований на велику кількість гостей, можна прикрасити, задекорувати, виходячи із власних смакових уподобань, тематики весілля. Перевага організації урочистостей у закритому просторі полягає в наступному — не потрібно переживати, що весілля опиниться під загрозою зриву через несприятливу погоду.

 


У жарку пору року багато молодят та їхні родичі віддають перевагу проведенню урочистого заходу на відкритому майданчику ресторану, на свіжому повітрі з пейзажними краєвидами. Незабутні емоції нареченому, нареченій та їхнім гостям подарує літній весільний банкет, організований у ресторані біля води, на тлі красивої природи.

 


Наявність паркування

 


Якщо планується велике і галасливе весілля, слід вибирати ресторан, що має власну парковку з численними машиномісцями. Заклад, який не може надати паркувальних місць для автомобілів гостей, розглядати не варто. Адже без автостоянки, при організації великого весілля не обійтися.

 


Ресторане меню

 

Меню ресторану – один із найважливіших пунктів, на який варто звернути особливу увагу. Перелік страв та напоїв, що подаються в ресторані, слід підбирати особливо ретельно, щоб максимально догодити гостям, присутнім на весіллі. Оскільки смаки, запрошених на свято, людей можуть бути найрізноманітнішими та екстравагантними, оптимальним варіантом стане нейтральне меню. Дуже важливо, щоб гості залишилися ситими та задоволеними.

 


Деякі ресторани печуть одноярусні, дво-триярусні весільні торти на замовлення з різними начинками, прикрашаючи їх кремом та вершками, живими або цукровими квітами, зеленню та вафельними картинками, фруктами та ягодами, капкейками та тістечками, фігурками та написами.

 


При складанні меню слід звернути увагу не тільки на асортимент, але і на подачу страв. Бажано скуштувати кілька страв ресторанного банкетного меню, щоб оцінити їх смакові якості.

 


Також варто продумати, які алкогольні та безалкогольні напої будуть присутні на весільному столі. Традиційними міцними напоями на весіллі є шампанське, горілка, коньяк, вино (біле та червоне). Вибираючи вино, слід враховувати характер страв. До м'ясних ласощів ідеально підходить червоне вино, а до птиці, риби, морепродуктів – біле. Якщо в ресторанному меню, яке вибрано для весільного банкету, переважають калорійні та жирні страви, гості вживатимуть алкоголь охочіше, ніж під салати та дари моря.

 


Інтер'єр та місткість банкетного залу

 


Місткість банкетного залу ресторану повинна відповідати запрошеній кількості гостей. Якщо розіслані запрошення на весілля великої кількості людей, потрібно вибирати, значний за площею, банкетний зал. Наприклад, якщо на весіллі будуть присутні двісті гостей, зал місткістю п'ятсот чоловік стане ідеальним рішенням.

Внутрішнє оформлення ресторану, його меню не суперечать стилістиці весілля. Якщо молодята є прихильниками весільної церемонії європейського формату, банкет у ресторані української кухні з національною атрибутикою та традиційними народними стравами виглядатиме безглуздо. В даному випадку, варто звернути увагу, наприклад, на італійський ресторан, банкетний зал якого витриманий в елегантному класичному стилі або вишуканому модерну. Доповнити деталі інтер'єру завжди зможе професійний флорист.

 

Що потрібно врахувати під час вибору ресторану для великого весілля?

 


При виборі ресторану для великого весілля важливо продумати всі деталі, наприклад, якого кольору будуть скатертини, серветки, чохли на стільцях. Якщо їхнє забарвлення не підходить для урочистої події, необхідно попросити адміністратора про заміну. У разі відмови — варто пошукати інший заклад, який більше підходить для весілля.

Перед тим, як остаточно визначитися з рестораном, варто обговорити низку організаційних питань з адміністратором або керівником ресторанного комплексу:

 

  • чи можливо привезти алкоголь та весільний торт із собою;
  • який встановлено розмір мінімального замовлення на особу;
  • чи можна використовувати в приміщенні хлопавки та пелюстки троянд;
  • чи буде закрито ресторан під час проведення весільного банкету для сторонніх;
  • чи можна організувати програму з особисто запрошеним діджеєм чи тамадою;
  • чи входить у вартість замовлення обслуговування персоналу;
  • чи можливо оформити у дворі чи на терасі ресторану фотозону і т.д.

 


Також варто уточнити такі нюанси, як площа та місткість банкетного приміщення, передоплата та бронювання, вартість оренди зали та форма розрахунку (готівкова, безготівкова), графік роботи закладу та можливість продовження свята за додаткову плату. Також обговорюються:

складання попереднього меню та дата остаточного його затвердження;
вартість оформлення квадратних метрів та формат розсадки гостей (тривала вечірка, фуршет);
наявність вільного простору для танців та музичний супровід заходу;
обсяг, що подаються до столу, порцій страв тощо.

Ресторан «Галера»: найкращий заклад для проведення великого весілля у Києві

 

 

Чудовим місцем для організації весільного банкету в Києві є готельно-ресторанний комплекс на воді «Галера», що є вдалим поєднанням виняткової елегантності, краси та неймовірного комфорту.

Заклад пропонує гостям скуштувати вишуканих страв різних кухонь світу, які не залишать байдужими гурманів, традиційні ласощі національної та європейської кухні, авторські десерти та делікатеси від професійного шеф-кухаря, а також насолодитися смаком ексклюзивних вин, оцінити міцність справжнього алкоголю.

 


У жарку пору року можна провести урочистий захід на літній терасі, розташованій поряд з басейном, облаштованою кальянною, пікнік-зоною, льоткою і наметами, що закриваються, з плетеними меблями. У кожному наметі може зручно розміститися сто осіб. На літньому майданчику обладнано сцену та танцпол.

 


Ресторан «ГАЛЕРА» має в своєму розпорядженні простору банкетну залу, інтер'єр якої оформлений в стилі модерн, характеризується ненав'язливою кольоровою гамою і приємним освітленням. У залі є великі панорамні вікна, з яких відкривається чудовий краєвид на затоку.

 


У банкетному залі для проведення фуршету передбачено 120 місць, а для організації весільного банкету — сто посадочних місць. Приміщення укомплектоване святковими меблями – дизайнерськими столами, зручними стільцями, доповнено живими квітами.

 


Вагомою перевагою закладу є наявність дитячої кімнати. У ній є все необхідне, щоб розважити дитину, поки дорослі відпочивають у банкетному залі або на літній терасі.

 


У весільному меню ресторану «Галера» представлені різноманітні закуски з ікрою (чорною, червоною), крафтові сири, м'ясні делікатеси, наприклад, телячі щічки, страви з риби, морепродуктів та яловичини, шашлик з телятини та свинини під соусом сацебелі, різноманітні салати, тандир-меню та інші смаколики на будь-які кулінарні уподобання.

 


Гостей приємно здивують не лише смакові якості, а й презентація страв, а також бездоганне сервірування столу дорогим посудом та столовими приладами.

Замовивши ресторан високого рівня Galera Resort на весілля, кожен гість залишиться в захваті від смачної кухні, «живого» музичного супроводу банкету та високої якості обслуговування кваліфікованого персоналу! Ресторан «Галера» - стильний, розкішний заклад із демократичними цінами та безкоштовним Wi-Fi для гостей з високими запитами!