Забронювати
«GALERA RESORT» – ресторан Києва для корпоративу

«GALERA RESORT» – ресторан Києва для корпоративу

Велика компанія має свято, а часу на організацію немає? Ресторан «GALERA RESORT» чудово підійде для вашого корпоративу. На гостей чекають просторі зали з красивими терасами, з усім необхідним обладнанням, професійними ведучими, музикантами та різноманітним декором на будь-який смак. Розташований він в одному з найкрасивіших та найзатишніших місць столиці – Галерній затоці. Знайти "Galera Resort" зовсім нескладно.

Простір де провести корпоратив у Києві

Шикарний новий зал у стилі лофт. Інтер'єр у світлих тонах, де головний матеріал оздоблення – дерево теплих відтінків. Яскравими акцентами виступають м'які меблі в зелених та блакитних кольорах. Велика кількість тропічної зелені, оригінальні світильники, панорамні вікна, підкреслюють витончену та затишну обстановку. Приголомшлива європейська кухня радують гостей «GALERA RESORT». Це чудове місце для тих, хто ще думає, де провести корпоратив у Києві.

При виборі закладу для корпоративів зверніть увагу на ресторан «GALERA RESORT». Для вашої зручності ми можемо влаштувати свято на широку ногу:

  • професійне світлове та музичне обладнання;
  • плазми на стінах (55`) з можливістю запускати на них інформацію з вашого джерела;
  • місце для зручного розміщення фотозони;
  • організація декорацій для свята;
  • подіум, що переміщається у вигляді сцени;
  • дитяча кімната;
  • ведучий;
  • музичний супровід (музиканти різних жанрів, діджей);
  • катери на стоянці розважального комплексу, які можна орендувати із капітаном;
  • закриті будиночки для невеликих компаній до 14 осіб.

 


Також з ресторану є вихід на панорамну терасу з можливістю розмістити в банкетному варіанті до 30 гостей. Тиха затока Дніпра створює неймовірну атмосферу неймовірного спокою, довгоочікуваного релаксу. Повітря таке чисте, що й повірити неможливо, що знаходитесь в межах столиці, а точніше - за п'ятнадцять хвилин їзди від її центру.

 


Місця для корпоративу вибрати нескладно, але такі приголомшливі умови в межах міста і за його межами знайти просто нереально. Є на території басейн. Дуже красивий, просторий та затишний він подобається і дорослим, і маленьким гостям. Це ідеальний варіант для літнього тімбілдінгу.

Ресторан «GALERA RESORT» розташований прямо посеред річкової гладіні. Двоповерховий готель виконаний у європейському стилі. Тільки спокійні тони, мінімум деталей та продуманість навіть незначних, на перший погляд, дрібниць. Будь-якої пори року в ресторані «GALERA RESORT» можна організувати корпоратив у Києві.

 


Кухня ресторану для корпоративу

 


Кухня ресторану – це окремий вид мистецтва. Приємно дивитися на стіл, який ломиться від їжі. У нашому меню ви знайдете великий асортимент страв, але окрема гордість – це позиції з категорії гриль.

Для великої компанії підійде м'ясне асорті та гарячі закуски такі, як хачапурі по-аджарськи або хачапурі чотири сири. Стейки, люля-кебаб, скумбрія на мангалі і тигрові креветки на вугіллі – смак неможливо описати словами це обов'язково потрібно спробувати. Доповнити основне меню можна делікатесними фреш-салатами з авокадо та лососем темпура. Для любителів класичних і більш знайомих страв готові запропонувати грецький салат або цезар з креветками.

Барна карта дуже різноманітна: 8 позицій шампанського, 23 види вин та велика кількість міцного алкоголю. Є варіант приготування авторських коктейлів. Влітку акцент на легші коктейлі, а взимку авторський глінтвейн, гарячі пряні чаї з корицею, яблуками та олією.

 


Умови для гостей

 


Ті, хто приїхав до «GALERA RESORT», на вибір надаються номери з новими меблями та сучасним ремонтом. Обладнано кімнати всім необхідним. Гості можуть зупинитися в номері люкс або напівлюкс, у двомісному або в покращеному стандарті, в люксі з двома спальнями з кондиціонером, міні-баром та телефоном.

Це чудовий ресторан для корпоративу. У номерах (люкс, напівлюкс, покращений люкс, трикімнатний люкс із сауною) є сейфи, міні-бари та кондиціонери. Додаткові дрібниці, типу тапочок, халатів, питної води та лазневої косметики призначені для всіх гостей. Для тих, хто проживає в номерах, напівлюкс і вище відвідування сауни в будь-який зручний час вже включено у вартість. Високошвидкісне підключення інтернету та кабельне ТБ забезпечується 24/7.

Не можна не відзначити і SPA-комплекс "GALERA RESORT". Гості можуть відвідати класичну вологу лазню, "випробувати" фінську сауну, "познайомитися" з унікальною японською "Офуро", що надає виражений терапевтичний ефект на весь організм загалом і особливо на нервову систему.

У комплексі працюють професійні масажисти. Вони можуть провести класичний чи відновлювальний масаж із застосуванням спеціальних засобів, а можуть підібрати індивідуально комплексні оздоровчі процедури.

 


Приїжджайте до нас частіше, завжди вам раді!