Забронювати
«GALERA RESORT» - незабутній Новорічний корпоратив у Києві 2024

«GALERA RESORT» - незабутній Новорічний корпоратив у Києві 2024

Організація корпоративу взимку – дуже відповідальний захід. Потрібно і місце правильно підібрати, і час визначити, і меню скласти, і розважальну програму продумати. Звісно, дуже багато залежить від обраного ресторану. Заклад на новий рік в Києві має бути і затишним, і досить просторим, і безпечним. Завітайте у «GALERA RESORT». Можливо, це те саме ідеальне місце для вашого новорічного корпоративу?

 

Ідеальний ресторан для Нового Року. Секрети вибору

 

Вибирати ресторан для проведення корпоративу взимку потрібно заздалегідь. У листопаді вільних місць буде вже небагато, а у грудні доведеться задовольнятися тим, що залишилося. Заклади на Новий рік Київ бронюють часом і за кілька місяців.

Перед орендою залу необхідно чітко визначити кількість гостей. Важливо, щоб місця було «із запасом» щонайменше на 10-15 осіб. Новий рік… ресторан… Київ….відзначити так мріє багато хто, покваптесь вибрати для своєї компанії найкраще місце.

Порада: вирішіть заздалегідь, чи потрібно орендувати на Новий рік ресторан чи достатньо буде одного залу.

Важливо чітко визначити формат урочистостей: фуршет чи банкет. У першому варіанті є стоячи, у другому - розсідають за столами. Якщо, наприклад, ресторани на Новий рік розраховані на 50 персон, а запрошено 45, то при фуршеті буде достатньо місця, а при банкеті може бути досить тісно.

Велике значення має зона танцполу. Якщо вона не виділена, потрібно подбати і про цей вільний простір з урахуванням кількості гостей. Якщо ж влаштована окремо, не завадить переконатись, що всім вистачить місця.

Однозначно, «плюсом» обраного ресторану в новий рік 2022 буде окрема зона для куріння для гостей.

 

Зимові свята у Києві

 

Вирішили відсвяткувати зимові урочистості із колегами по роботі? Тоді запам'ятайте основну пораду: не варто намагатися догодити кожному, прив'язуючи місце до домашніх адрес учасників урочистостей. Простіше подбатиме про транспорт, який після свята розвезе всіх додому. До речі, про транспорт. Наявність-відсутність паркування поряд із рестораном та надійна її охорона дуже важлива, якщо хоча б хтось із запрошених буде на власному авто. А якщо таких гостей буде багато, потрібно й достатню кількість вільних місць для паркування передбачити.

На Новий рік (Київ 2022) ресторан «GALERA RESORT» підійде тим, хто хоче провести свято весело, з комфортом, з повним обслуговуванням та з максимальним віддаленням від міського шуму та суєти.

Ресторанний комплекс розроблявся так, щоб перебування в ньому залишило незабутні враження для гостей. Для організації урочистостей передбачено п'ять просторих залів.

У кожному з них можна влаштувати вечірку таким чином, щоби не зустрічатися з гостями з інших залів.

 

Ресторани у Києві на новорічний корпоратив

 

Підбираючи ресторан у новорічну ніч, можна вивчити масу пропозицій. Але «GALERA RESORT» безперечно, виграє в порівнянні з багатьма завдяки кухні, організації урочистостей та унікальному розташуванню. Найчистіше повітря на березі Дніпра, напрочуд красиві краєвиди вдень і після заходу сонця, а також оригінально організований простір на території, що прилягає до ресторану, залишать незабутні враження.

 

Незабутнє свято

 

Багато ресторанів пропонують розважальну програму, але лише у нас поєднуються гастрономічні страви та неповторна організація урочистостей. Намагайтеся заздалегідь замовити столик на Новий рік враження залишаться незабутні!

Ми подбаємо про деталі, а ви насолодитеся результатом, відзначаючи Новий рік у ресторані 2022. Урочистий інтер'єр, святковий декор приміщення, неповторний сервіс, шикарне меню, відмінний звук, оригінальний сценарій свята чекають на гостей у «GALERA RESORT». Новорічна ніч, Київ та прекрасний ресторан – це буде одне з найкращих свят у вашому житті!